50 varmaa keinoa vähentää asiakkaita!

50 varmaa keinoa vähentää asiakkaita!kakka

Varmista näillä ohjeilla ettet saa lisää asiakkaita! Saatko kaikki oikein?

 1. Koeta piilottaa yhteystietosi monen klikkauksen taakse verkkosivuillasi
 2. Verkkosivuja ei oikeastaan tarvita, koska olette niin hyviä, teiltä ostetaan kyllä. Pelkkä puhelinluettelo riittää!
 3. Älä käytä aikaasi budjetointiin ja suunnitteluun. Kaikkihan on sun päässä kuitenkin. Ei niitä tarvii kellekään raportoida!
 4. Loistava tuote myy itse itseään. Turhaa mainontaan on rahaa käyttää.
 5. Älä mene sosiaaliseen mediaan, se on nykyajan hömpötystä ja vie vaan aikaa!
 6. Älä paljasta omaa nimeäsi missään, näin voit törttöillä muualla rauhassa
 7. Älä tuhlaa rahojasi logoon. Wordilla tehty fonttilogo Arialilla riittää varsin hyvin!
 8. Tilaa nettisivut siskon pojalta. Mitä halvemmat, sen enemmän säästöä!
 9. Pidä salainen puhelinnumero, ettei varmasti kukaan löydä
 10. Sähköpostina kannattaa ilmoittaa hotmail tai gmail osoite, ettei vahingossakaan tule markkinoitua yrityksensä nimeä liikaa, eikä kaikenmaailman asiakkaat ota yhteyttä! Hitto sitä roskapostin määrää muutenkin!
 11. JOS MAINOSTAT JOTAIN, TEE SE ISOILLA KIRJAIMILLA! JA KIRJOITA KAIKKIIN MAINOKSIIN OSTA OSTA OSTA! OSTA OSTA OSTA! OSTA OSTA OSTA!
 12. Älä vastaa sähköpostikyselyihin, soittakoot perhana!
 13. Älä missään nimessä laita hintoja nettisivuillesi (jos sulla siis ylipäänsä on verkkosivut) – kilpailijat kopioi hintasi eikä asiakkaat tule koska näkee miten kallista sulla on.
 14. Jos satut menemään someen, laita profiilikuvaksesi kissasi kuva ja piilota kaikki tiedot mitkä vain viittaa bisnekseesi.
 15. Kaikki pitää saada ilmaiseksi!
 16. Koeta piilottaa kaikki tieto sinusta jokaisessa palvelussa. Vaaroja vaanii ja rosmot joka kulmalla!
 17. Äläkä hyvä ihminen kerro mitään tarinoita, ne on lapsille tarkoitettuja satuja. Pysy tiukassa bisneksessä.
 18. Käytä paljon alasi jargonia ja vaikeita käsitteitä. Näin asiakkaalle syntyy mielikuva osaavasta osaajasta.
 19. Käyntikortteihin ei kannata rahaa laittaa – turhaa paperia. Ja jos tilaat muutaman, niin tilaa ne ilmaisetkäyntikortiti.com sivustolta. Älä kuitenkaan jaa niitä kellekään. Nehän maksaa hitto vie!
 20. Verkostoituminen on todella turhaa pönöttämistä! Aikaa ja rahaa palaa ihan turhaan. Pysy mieluummin kolossasi, niin ettei sinua varmasti muisteta! Säästyt kaikelta pahalta.
 21. Yhteistyö toisten yritysten kanssa on tuhoon tuomittua! Ne varastaa sulta ja tekee kuitenkin kaiken väärin.
 22. B-to-B markkinoijan ei kannata olla somessa. Ei siellä firmat ole. Siellä on vaan yksityisiä ihmisiä kuluttamassa aikaansa.
 23. Jos satut jonnekin yhteisille yrittäjien aamukahveille menemään ilmaisen aamupalan toivossa, koeta istua jossain pöydässä yksin tai juttele korkeintaan jonkun tutun kanssa. Välttele kontakteja vieraisiin ihmisiin. Hän saattaa vielä kysyä kalliita käyntikorttejasi! Vinkki: Jätä kortit toimistollesi, näin ei niitä tarvitse jakaa. Säästöä!
 24. Foliohattu on helppo askarrella foliopaperista. Lähimarketista sitä saa halvalla, metallinkierrätyksestä jopa ilmaiseksi dyykkaamalla.
 25. Tee vain niitä juttuja mistä itse tykkäät. Älä välitä asiakkaistasi, he kuluttavat muutenkin turhaan aikaasi. Keskity itseesi, sun firma!
 26. Valita kaikkialla asiakkaistasi, byrokratiasta, kuntasi palveluista, yrittäjäjärjestöistä, säästä, hallituksesta ja sotesta! Se on kunnon suomalaisen teko ja pysyt piireissä!
 27. Joka itsensä ylentää, se alennetaan. Keskity pysymään piilossa. Jonkun muun tulee löytää sinut.
 28. Jos asiakas sattuu sinut löytämään, epäile hänen ostomotiivejaan. Kyseenalaista varuilta kaikki mitä hän kysyy ja ole vaikeasti tavoitettavissa.
 29. Piilota toimipaikkasi niin ettei sinne löydä rosmot eikä muutkaan.
 30. Jos asiakas toimipaikkaasi löytää, mene äkkiä piiloon ja tuhahda. Sano että on nyt kiire. Pyöräytä silmiäsi ja mene töidesi luo. Sano että netistä voi varata aikoja.
 31. Messut on tosi kalliita, sellaisiin ei kannata mennä. Jos kuitenkin menet joskus, kun olet saanut ämpärinkin kaupan päälle osastoa varatessa, muista pitää osastosi askeettisena. Ota tuoli mukaan ja istu siinä koko messujen ajan räpläämässä kännykkää. Hitto kun aika kuluu hitaasti!
 32. Jos sulla on asiakas, muista vastata puhelimeen myös hänen läsnä ollessaan. Saatat menettää asiakkaita jos et vastaa kaikille! Puhelinvastaajaan kun ei kukaan jätä viestejään.
 33. Puhelinvastaajaan ei kannata äänittää omaa tervehdystä. Perus numeroa luetteleva automaatti piisaa hyvin!
 34. Sähköpostien lähettäminen on todella typerää. Sitä roskapostia tulee muutenkin niin paljon! Sitä paitsi GDPR! Ei sulla oo aikaa tämmösiin.
 35. Älypuhelimet ja vlogit on aivan typeriä juttuja! Kuka hitto alkaisi videoita katsomaan! Et sinä ainakaan, ei siis kukaan muukaan!
 36. Käytä suurin osa ajastasi kilpailijoiden vaanimiseen. He koettaa kuitenkin varastaa sinulta hyvät jutut (jos siis löytävät sinut jostain). On sanottu että pitää olla tarkkana kilpailijoiden kanssa! Vihaa heitä ja kerro se myös somessa.
 37. Koeta miellyttää kaikkia. Ole hajuton, mauton ja väritön.
 38. Matki toisia yrityksiä, se kannattaa. Älä tee mitään omalaatuista. Sinut voidaan määritellä hulluksi.
 39. Brändäys… Se on se juoma, se Brandy vai mikä se oli? Miten se nyt bisnekseen liittyy? Isojen juttuja, ei meidän.
 40. Sun asiakkaat ei ole somessa.
 41. Osta yksi mainos ja kiroa kun ei heti puhelin soi. Se nähtiin taas, että markkinonti ei toimi, se on todella turhaa!
 42. Jos laitat teippauksia liikkeesi ikkunoihin, laita ne tosi pienellä, ettei ne häiritse ketään!
 43. Jos käy niin hassusti, että satut ostamaan autoosi teippaukset, pidä autoa piilossa autotallissa ja ajaessasi kaupunkiin, aja se mahdollisimman syrjään, ettei tarvitse hävetä.
 44. Liikenteessä kannattaa kaahata ja ajaa vastoin liikennesääntöjä mainosteipatulla autolla. Näin jää mieleen! Sitä paitsi sun firma, voit tehdä mitä huvittaa!
 45. Laita loppusummaan kaikenmaailman lisämaksuja, älä kerro niistä etukäteen asiakkaallesi. Jostainhan ne katteet on revittävä!
 46. Ostopalveluihin menee paljon rahaa! Tee kirjanpito itse, siivoa itse, hoida kaikki markkinointiin liittyvät asiat itse. Käytä näiden opiskeluun paljon aikaa niin säästät!
 47. Näin on ennenkin tehty – mantraa kannattaa hokea kerran päivässä.
 48. Älä opiskele lisää! Se maksaa ja vie aikaa. Olet jo kerran oppinut asiat, ne riittää hamaan tulevaisuuteen saakka. Konkurssiin ainakin.
 49. Jos ei kolmessa kuukaudessa tule tuloksia, lopeta yritystoiminta. Hauku hallitus.
 50. Lopettamisen jälkeen käytä aikasi erilaisiin keskusteluryhmiin ja hauku yrittäjyys. Miten perseestä se onkaan!

… jos alkoi harmittaa ja kiukuttaa tämä lista, sillä tämmöiset listat on ihan perseestä, laita netti kiinni ja mene ulos. Tai pitäskö kuitenkin varata sparraus ja miettiä näitä asioita… sillä se koira älähtää, johon kalikka kilahtaa 😉

Jotta kieli poskella, hyviä markkinointeja vaan! 😛

Jaa tämä artikkeli

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lisää luettavaa

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa!

Lisää asiakkaita? Enemmän rahaa! Liiketoiminnassa asiakkaat ovat keskiössä. Jos asiakkaita ei ole, ei tule rahaakaan. Jos ei tee markkinointia, eivät asiakkaat sinua löydä, eikä tule

Lue lisää
Yritysmuuntamo

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä!

YritysMuuntamo syntyi koronakeväänä! Kevät 2020 on ollut melkoinen kevät. Ensin luulin että menetän firmani, itkin. Sitten nousin seuraavana päivänä ylös ja päätin muuttaa asioita. Kehittää

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!