?Kun voimat loppuu?

?Kun voimat loppuu?

Kuulumisia: Lyhyt kirjoitus yrittäjän erilaisesta arjesta ja miksi minusta ei ehkä ole kuulunut juurikaan mitään, edes somessa.

Olen ollut sairaalassa toista viikkoa. Nyt tosin kotona toipumassa. Sain pahan keuhkokuumeen molempiin keuhkoihin ja kävin tehollakin muutaman päivän. Olin aika loppu fyysisesti. Mullahan on myös astma, joten hengityksen kanssa tarvittiin lisähappea aika runsaasti.

Olin ollut myös henkisesti uupunut jo jonkin aikaa tähän maailman menoon. Ja se varmaan auttoi pöpöjen iskemiseen. 

Olen tsempannut ja auttanut yrittäjiä lähes kaksi vuotta luoden uskoa tulevaan. Kannustaen päänä ja olkapäänä? 

Rakentanut itsellekin uutta tulevaa tähän muuttuneeseen maailmaan (SomeMessut, YritysMuuntamo, Kehumo.fi). Se, ettei valoa välillä silti meinaa näkyä, alkoi loppuvuodesta todella minuakin uuvuttaa. Minut Innostavan rohkaisijankin. Meillä kaikilla on rajamme.

No, siksi varmaan pöpöt iski. Vähän luovuttaneessa tilassa. 

?Onneksi taustalla on ollut ahkera huilun soitto ja 21kg painonpudotus, Toipuminen on käynnistynyt lopulta hyvin. Pääsin kotiin perheen pariin, jouluksi?

?Kassallehan ei yrittäjän sairastaessa käy kovin hyvin. Siispä toivon, että voisitte edes pienesti auttaa ostamalla jotain verkkokursseja, kuten supersuosittua  ?YritysMuuntamoa, jotta saan laskut maksettua kun tästä tokenen. Jokainen euro auttaa eteenpäin?

Voit ostaa myös lahjakortteja läheisille kaupasta www.redesan.fi

Kirjojakin ja muutakin löytyy, mutta lähettäminen menee alkuvuoteen?

Vielä yksi asia: kun kerroin tilasta Instastoryssa, tulin todella onneliseksi verkostoistani? satoja tsemppiviestejä, pari henkilöä hoitaa toimistoa, muutama markkinointia apuna, tekevät videoita ja toivat namuja sairaalaan! Jokainen teidän viesti antaa voimaa. 

Kiitän myös jo someviestinnän kautta tulleita ostojanne kaupastamme. Avullanne vuoden yli selvitään vaikka täältä sängynpohjalta kirjoittelenkin. Sairasloma tulee olemaan ainakin loppiaiseen.

Minulle on harvinaista olla tässä tilassa. Nyt tuli sitten pakkoloma. Rauhoitan loppuvuoden parantumiselle. Tästäkin selvitään! 

Toipumisessa kestää varmasti tovi. 

Kiitos kun luit. Kiitos avustasi. Pidetään itsestä ja läheisistä huolta. Vain sillä on merkitystä lopulta etenkin, jos makaat letkuissa teholla.

Rakkaudella kaikille teille seuraajilleni, asiakkailleni ja verkostoilleni ?

T. Sanna Jylänki, innostava rohkaisija ?

Jaa tämä artikkeli

Kommentit

10 vastausta

 1. Iso tsemppihali sinulle Sanna! ❤️
  Täytyy sanoa, että tuo otsikko “voimat loppu” iski kyllä siten, että voin todeta ihan samaa. Tätä maailman ja Suomen menoa on järkyttävä katsoa…

 2. Rauhaisaa Joulua ja tsemppiä sekä paranemista. Kaikki me tarvitsemme aikaa itsellemmekin, joten muista pitää huolta itsestäsi, sinua tarvitaan! Kiitos, että olet, mutta muista, että olet vain kun pidät itsestäsi huolta.
  Jouluntaikaa ja Onnellista aikaa sinulle ja perheelle

 3. Hei!

  Huomasin viestisi ja toivon voimia ja paranemisia sinulle. Positiivinen ajattelu ja muista aina, et ole yksin.
  Itse olen huonokeuhkoinen ja pelkään noita korona pöpöjä, Olen ollut jo kohta kaksi vuotta kotona ja tehnyt palkkatöitä etänä ja samalla yrittänyt puhaltaa tulta omaan yritykseen. Olen ollut sinun seuraaja jo pitkään ja olet aina iin innostava ja rempseä kannustaja. Kiitos sinulle. Ota nyt levon ja joulun rakkauden parantaa sinut.

 4. Tsemppiä Sanna ja iloista toipumista! Ihminen ei ole kone, ei keho eikä mieli. Kehosi halusi kertoa, että nyt pitää levätä. Saat levätä hyvillä mielin, ja muistathan olla kilttinä itsellesi! ❤️
  Hyvän joulun toivotuksin Mirkku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Lisää luettavaa

Sparraajat apunasi!

Sparraajat apunasi! Vaikka Sanna lähti palkkatöihin, niin sparrausta saa edelleen! Upeat sparraajamme ovat apunasi, päänä ja olkapäänä. Muista myös uusi Rohkasu.fi palvelu sekä tuttu YritysMuuntamo.

Lue lisää

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu!

Rohkasu.fi palvelu on nyt avattu! Luuletko ettet pysty? Tiedän että pystyt! Anna Sannan auttaa! Rohkasu.fi palvelu on nyt auki. Kun kaipaat pientä tai isompaa rohkaisua

Lue lisää

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!