Yrityssparraus Satu Malinen

35.00 65.00  + ALV

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yrityssparraus Satu Malinen

Heli on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Kuinka jaksat pienyrittäjä? satumalinen
Oma yritystaipaleeni käynnistyi vuonna 2011 kun yli 10 vuoden ulkomailla asumisen jälkeen kotiuduimme takaisin Suomeen. Päädyin suorittamaan yrittäjyyden ammattitutkinnon ja perustamaan luomuruokapalveluihin keskittyvän yritykseni, olinhan tehnyt elämäntyötä ruoan ja ravinnon parissa. Tänä päivänä toimin kasvisruoka- ja raakaravintokouluttajana, sekä hyvinvointi- ja elämäntaidonvalmentajana.
Syy miksi lähdin Redesanin sparraajakoulutukseen mukaan, oli se että yksinyrittäjänä, puurtajana ja pakertajana omat paukkuni loppuivat jossain vaiheessa. Sain apua ja olkapäätä juurikin Redesanin kautta ja ymmärrys oman jaksamisen ja hyvinvoinnin merkityksestä korostui entisestään ja haluan auttaa nyt muita yrittäjiä jaksamaan paremmin paineiden keskellä. 
Pienyrittäjän ei tarvitse jäädä yksin oman jaksamisloukun alle. Kun yrittäjä voi hyvin, hänen kättensä jälki kukoistaa.
 
Yritykseni Satumainen elämä auttaa etenkin naispienyrittäjiä löytämään omat voimavaransa, kohtaamaan epäonnistumisen pelot ja selättämään ne. Minulta saa apua, neuvoa ja vertaistukea kun tuntuu että laiva on jo uppoamassa ja kapteeni sen mukana. Mietitään yhdessä ratkaisukeskeisiä työkaluja joiden avulla otat askelia eteenpäin polullasi ja pääset taas kiinni siihen mikä sinun kuuluukin olla, rauhallinen, hyvinvoiva ja tulevaisuuteen luottava yrittäjä.
 
Satun osaamisalueet:
  • Yrittäjän kokonaisvaltainen hyvinvointi ( ravinto, lepo ja mielen tasapaino )
  • Yrittäjän jaksaminen ja stressaavien elämäntilanteiden hallinta.
  • Yrityksen suunnan selkiyttäminen kun tuntuu että seinä on edessä. Stressin ja paineen alla on hyvä saada tukea ulkopuoliselta auttajalta , joka tuo asioihin tuoretta näkökulmaa ja auttaa avaamaan ongelmavyyhtiä.
  • Yrittäjän itsensäkehittäminen ja oman unelmatyön luominen. Jos oma missiosi on hieman  epäselvä miksi toimii yrittäjänä, autan sinua selkiyttämään elämän eri osa- alueita ja luomaan tavoitteita työllesi.

Sparrauksen kesto 1 tunti

Paikkakunta: Espoo

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin, Skype, Zoom, tapaaminen Espoossa.

Yrittäjänä vuodesta: 2011

Yritys: Satumainen elämä 

Kielet: Suomi

Satu somessa:

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Satu, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Satu ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...