Yrityssparraus Sari Leskinen

35,00 65,00 

Tuotekoodi - Kategoria Tagit , , , ,

Tarvitsetko apua vuorovaikutustaitoihisi? Tai neuvoa kouluttamisessa, opettamisessa, oppimisessa?

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista

Kuvaus

Yrityssparraus Sari Leskinen

Sari on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

 

Sarin tarina

Olen koulutusalan yrittäjä, kouluttaja ja yrityssparraaja.  Asun Akaassa Pirkanmaalla. Yritykseni, Koulutuspalvelu Didaskalos, sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa.  Minulla on kokemusta yrittäjän alkutaipaleen asioiden ja ongelmien ratkaisemiseen ja hoitamiseen.

Koulutan maahanmuuttajia. Opetan heille suomen kieltä, kulttuuria ja asiointia. Olen toiminut aiemmin myös kulttuuri- ja nuorisosihteerin, aikuiskouluttajan, luokanopettajan ja laaja-alaisen erityisopettajan tehtävissä. Kuntapuolikin on minulle tuttu, koska olen toiminut esittelevänä viranhaltijana ja myöhemmin myös kaupunginvaltuuston ja –hallituksen jäsenenä.

Erityisesti sydäntäni lähellä  ovat ihmissuhde- ja vuorovaikutusasiat, koska ne vaikuttavat suoraan yrittäjän jaksamiseen ja sitä kautta yrityksen menestymiseen.

Perheessäni on mies ja kolme lasta. Kaksi isompaa lasta opiskelevat ja asuvat muualla.

Sarin osaamisalueet:

  • Minun juttuni ovat  ihmissuhde- ja vuorovaikutusasiat. Minulla on paljon kokemusta erilaisten ihmissuhdeasioiden käsittelystä ja myös eri kulttuurien välisten ihmissuhde-  ja vuorovaikutustilanteiden hoitamisesta.
  • Olen ollut tukijana, neuvojana, rohkaisijana ja rinnallakulkijana usealle ihmiselle, joiden elämässä läheisten, työpaikan tai ystäväpiirin ihmissuhteet ovat menneet tavalla tai toisella solmuun tai niiden takia elämä on alkanut ahdistaa.  Kun toisten sanomiset tulevat liian iholle tai  tuntuu siltä, että edessä on vain pelkkää kaaosta,  on hyvä puhua niistä ihmiselle, joka ymmärtää tilanteesi. Yhdessä voimme katsoa asioita ja etsiä niihin ratkaisuja. Et ole yksin!!
  • Lisäksi sparraan asioissa, jotka liittyvät kouluttamiseen, opettamiseen ja oppimiseen. Pystyn antamaan neuvoa erilaisten kurssien, tapahtumien ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Osaamisalueinani  ovat  myös puhe- (erilaiset puheet) ja  esiintymistaidot (esiintyminen erikokoisten ryhmien edessä).
  • Olen koulutusalan yrittäjä, kouluttaja ja yrityssparraaja. Asun Akaassa Pirkanmaalla. Yritykseni, Koulutuspalvelu Didaskalos, sijaitsee aivan Tampereen ydinkeskustassa. Yrittäjänä olen toiminut reilut kaksi vuotta ja sinä aikana olen saanut paljon kokemusta yrittäjän alkutaipaleen asioiden ja ongelmien ratkaisemiseen ja hoitamiseen.
  • Koulutan maahanmuuttajia. Opetan heille suomen kieltä, kulttuuria ja asiointia. Minulla on paljon kokemusta kouluttajan ja opettajan tehtävistä. Olen toiminut aiemmin kulttuuri- ja nuorisosihteerin, aikuiskouluttajan, luokanopettajan ja laaja-alaisen erityisopettajan tehtävissä. Kuntapuolikin on minulle tuttu, koska olen toiminut esittelevänä viranhaltijana ja myöhemmin myös kaupunginvaltuuston ja –hallituksen jäsenenä.

Sparrauksen kesto 1 tunti

Paikkakunta: Akaa

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin

Yrittäjänä vuodesta: 2016

Yritys: Koulutuspalvelu Didaskalos

Kielet: Suomi, englanti

Sari somessa: 

instagram

facebook

 

 

Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Sarille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Lue ja kuuntele Sarin bloggaus & sparraajahaastatteluvideo täältä. 

Maksa sparraus ja Sari ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!