Yrityssparraus Päivi Könönen

65.00  + ALV

Haasta itsesi ja yrityksesi kehittymisen polulle!

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Yrityssparraus Päivi Könönen

Päivi on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Haasta itsesi ja yrityksesi kehittymisen polulle! Yrittäjyyden 18 vuoden kokemus toiminimiyrittäjästä, FR-yrittäjäksi sieltä asiantuntijapalvelujentarjoajaksi on kartuttanut yrittäjäosaamistani jonka haluan antaa käyttöösi. Tykkään verkostoitua ja tuoda verkostoni muiden käyttöön. Haluan auttaen yrittäjyyden ja esimiestyön sekä työhyvinvoinnin arkirutiineissa ja jaksamisessa.

Sparraten kohti uutta ulottuvuutta omassa työssäsi. Yhteistyössä hyödymme kumpikin – kummankin osaaminen kasvaa keskusteluissamme. Jokainen päivä opin jotakin uutta, se piristää päivääni!

Päivin osaamisalueet:

  • Henkilöstöasioiden yritysneuvonta ja -kehittäminen, osaamisen- ja työhyvinvoinnin kehittämisen asiantuntijapalvelut, yrittäjyysosaamisen kehittäminen ja menestyksen promoottori.
  • Henkilöstöjohtamisen esimieskoulutukset ja valmennukset, rekrytointi ja headhunting ml. työsoveltuvuusarviot ja kykytestit, Outplacement –uudelleensijoittumisvalmennukset, työyhteisösovittelut ja työhyvinvointivalmennukset.
  • Vuorovaikutustaitojen kehittämisohjelmat, opi ymmärtämään ja  tuntemaan itsesi paremmin, miten muut näkevät sinut sekä parannat vuorovaikutustaitojasi muiden kanssa.

Sparrauksen kesto 1 tunti

Paikkakunta: Joensuu, Pohjois-Karjala

Sparrauksen toteutustavat: Puhelin, Skype for Business, Zoom, sähköposti, tapaamiset Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa.

Yrittäjänä vuodesta: 1993-99, 2006-edelleen

Yritys: HR-Consulting Oy

Kielet: Suomi

Yhteystiedot: paivi.kononen@hr.consulting.fi, puh. 050 523 3883

Päivi somessa:

 

  • Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Päiville, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Kuuntele Päivin sparraajahaastatteluvideo täältä. 

Maksa sparraus ja Päivi ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...