Yrityssparraus Hani Olsson

35.00 65.00  + ALV

Tarvitsetko ideoita, vinkkejä tai päältäkatsojaa some-näkyvyyteesi tai markkinointiisi?
Entä onko liikeideasi kiteytetty ja tuotteesi tai palvelusi kohdennettu oikealle ostajakunnalle?

Tsemppausta, kannustusta, vinkkejä, ideoita, neuvoja, ohjeita ja opastusta!

Maksa sparraus ja sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sopiaksenne sparrausajan ja tavan.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Yrityssparraus Hani Olssonhaniolsson

Hani on Redesanin sparraajaverkoston sparraaja ja käynyt sparraajakoulutuksen keväällä 2018.

Tarvitsetko ideoita, vinkkejä tai päältäkatsojaa some-näkyvyyteesi tai markkinointiisi? Harkitsetko verkkokouluttamista? Vai oletko tuore verkkokauppias? Entä onko liikeideasi kiteytetty ja tuotteesi tai palvelusi kohdennettu oikealle ostajakunnalle? Näiden asioiden kanssa viestintä- ja koulutuspäällikkönä sekä työnohjaajana toimiva Hani voi auttaa.

Nykyaikainen markkinointi verkossa edellyttää toimivia rutiineja, jatkuvaa tekemistä, tavoitteiden asettamisen ja tulosten seurantaa. Kaikissa näissä auttaa sparraaja. Etenkin jos olet yrittäjätaipaleesi alussa tai tunnet tarvitsevasi ajantasaista osaamista sosiaaliseen mediaan tai digitaaliseen markkinointiin liittyen, etsi itsellesi oikea sparraaja. Näin säästät huomattavan määrän aikaa ja pääset nopeammin ja parempiin tuloksiin liiketoiminnassasi.

Olen työskennellyt suurimman osan työurastani viestinnän ja markkinoinnin tehtävissä. Sittemmin olen laajentanut osaamistani koulutuksen ja erityisesti verkkokoulutuksen puolelle. Mielestäni markkinointi toimii parhaiten, kun se on opettavaista ja luo jo itsessään arvoa asiakkaalle. Sitä kutsutaan sisältömarkkinoinniksi.

Sparraajakoulutuksen lisäksi olen koulutettu työnohjaaja. Valmentava työnohjaus on erinomainen keino pienyrittäjän liiketoiminnan kehittämiseen. Työnohjaajana olen keskittynyt erityisesti henkilöbrändin vahvistamiseen.

Perheyrityksessämme on kaksi verkkokauppaa, joiden kautta ymmärrän markkinoinnin tärkeimmät toimenpiteet myös pienyrittäjän arjessa.

Markkinoinnin tulokset syntyvät pienistä teoista.

Hanin osaamisalueet:

  • Pienyrittäjän markkinointi: sosiaalinen media, sisältömarkkinointi
  • Verkkokauppaliiketoiminta
  • Henkilöbrändin vahvistaminen
  • Kouluttaminen, verkkokoulutus
  • Osa-aikayrittäjyys, silpputyö

Sparrauksen kesto 1 tunti

Paikkakunta: Porvoo tai pk-seutu

Sparrauksen toteutustavat: tapaaminen, kävelysparraus puhelimen välityksellä, virtuaalisparraus

Yrittäjänä vuodesta: 2016

Yritys: Cheer on Monday Oy

Kielet: Suomi

Hani somessa:

twitter

 

 

 

Ennen sparrausta voit täyttää Yrittäjän neuvolakortin ja lähettää sen Hanille, jolloin pääsette nopeasti suoraan asiaan. Täytä kortti (kirjautuminen tapahtuu samoilla tunnuksilla, joilla suoritat tilauksen tai jos olet jo aiemmin ostanut tuotteitamme) ja lopuksi valitse vastaanottajalistasta sparraaja jonka kanssa sparraat asioita. Sparraaja saa kortin sähköpostiinsa. Sinä voit tarkastella korttia omilla tunnuksillasi.

Maksa sparraus ja Hani ottaa sinuun yhteyttä 1-2 vrk:n sisällä tilauksesta sopiaksenne sparrausajan ja tavan. Muistathan antaa palautetta sparrauksesta sparrauksen jälkeen. Palaute annetaan täällä, välilehdelle Arviot. 

Redesan tarjoaa sparraajaverkoston sparraajia, mutta ei ole vastuussa Sparraajan tarjoaman sparrauksen sisällöstä tai lainmukaisuudesta. Asiakassuhde syntyy sparraajan ja asiakkaan välille tilauksen tekemisen jälkeen. Redesan voi viestiä myös sparraajaverkoston asiakkaille.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Lisätiedot

Sparraus

30 min, 60 min

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Saatat myös pitää...