Somen työvälineiden perusteet

10,00  + ALV

Somella voi saada ihmeitä aikaan, kun vain ymmärtää muutaman niksin ja somen periaatteet. Säästä rahaa, tee näkyvyyttä! Peruspaketti tuoreille somen käyttäjille – vinkkejä myös pidempään toimineille.

Kuvaus

Somen työvälineiden perusteet

Miten hyödyntäisin somen erilaisia työvälineitä yritykseni myyntiin ja markkinointiin?

  • Missä minun kannattaa olla?
  • Yleisimpien somekanavien perusteet.
  • Miten mikäkin somekanava toimii?
  • Mitä ottaa huomioon somessa?
  • Miten saada näkyvyyttä?

Tässä koulutuksessa käydään läpi yksittäisiä ja yleisimpiä sosiaalisen median kanavia – katso myös Somen perusteet verkkokoulutus.

Verkottuminen ja verkostoituminen ovat somen kannalta oleellisimpia, joten katso lisäksi asiakashankinta ja verkostot työvälineet -koulutus.

Koulutus sopii kaikille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville, jotka touhuilevat tai haluaisivat touhuilla somen parissa. Koulutus sopii myös politiikoille, yhdistyksille tai muille tahoille, jotka pyrkivät hyödyntämään sosiaalista mediaa toiminnassaan.

Osta koulutus verkkokaupasta lisäämällä tuote ostoskoriin ja pääset katsomaan koulutusta Minun kurssini kohdasta. Koulutus on katsottavissa 6 kk ostopäivästä.

Kouluttaja Sanna Jylänki, yrityssparraaja, Redesan Oy

“Sanna on kirjoittanut kirjan 100 keinoa tehdä somemarkkinoinnilla tuloksia yhdessä Timo Ropen kanssa.”

“Sanna on kokenut yrityssparraaja, yrittäjän matkaa takana jo yli 10 vuotta pienyrittäjien kanssa. Sanna puhuu somesta selkokielellä ja ymmärrettävästi etenkin yrittäjän näkökulmasta, ottaen huomioon myös markkinoinnillisen ja myynnillisen osuuden.”

Koulutuksen kesto n. 1 tunti.

Verkkokoulutuksen jälkeen voit täydentää omaa “neuvolakorttiasi” maksutta täällä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!