Rohkeasti näkyväksi – Itsevarmuutta esilläoloon

25.81  + ALV

Jännittääkö sinua tilanteet, jossa joutuu puhumaan? Haluaisitko lisää varmuutta esilläoloon?Uskallatko tuoda esille sen, missä olet hyvä?

Redesan Oy ja Teatterikone toteuttavat ensimmäistä kertaa yhteistyössä koulutustuokion rohkeamman ja itsevarmemman esilläolon löytämiseksi.

Osta tuote ja ota avoin ja rento mieli mukaasi!

Kuvaus

Rohkeasti näkyväksi – Itsevarmuutta esilläoloon

  • Jännittääkö sinua tilanteet, jossa joutuu puhumaan?esiintymisjännitys
  • Haluaisitko lisää varmuutta esilläoloon?
  • Uskallatko tuoda esille sen, missä olet hyvä?
  • Koska viimeksi olet ajatellut sitä, missä kaikessa olet hyvä?
  • Pelkäätkö mokaavasi ihmisten edessä?
  • Häpeätkö ääntäsi, kehoasi tai pelkäätkö mitä ihmiset ajattelevat sinusta?
  • Kaipaatko rohkaisua siihen, että uskaltaisit reilusti olla oma itsesi?

Redesan Oy ja Teatterikone toteuttavat ensimmäistä kertaa yhteistyössä koulutustuokion rohkeamman ja itsevarmemman esilläolon löytämiseksi.

Teatterikoneen ohjaaja, näyttelijä ja kouluttaja Kirsi Sulonen on menestynyt teatterialan ammattilainen, jolla on vahva osaaminen soveltavan draaman käyttämisestä sekä vuorovaikutuksen, puheilmaisun ja kehon käytön opettamisesta.

Sanna Jylänki on innostava rohkaisija, yrittäjä ja kouluttaja Redesan Oy:stä. Hän innostaa ihmisiä tulemaan esille ja olemaan oma itsensä – paasaten samalla henkilöbrändäyksestä ja markkinoinnista. Sannan rakkaisiin harrastuksiin kuuluvat niin ikään teatteri ja improvisaatio, joista hän ammentaa elementtejä tekemisiinsä, rohkaisten ja kannustaen muitakin kertomaan omista osaamisistaan kaikelle kansalle!

Sinä olet tähti!

Perjantaina 2.11.2018

klo 16.30-18.00

Jyväskylässä, Juomatehtaan studiolla, Vapaudenkatu 25

Hinta 32 €  / hlö (sis. alv. 24 % – huom! Kokonaishinta näkyy kassalla, kaupassa hinta verottomana)

Rohkeasti näkyväksi -koulutustuokiossa pohdimme, keskustelemme, havainnoimme ja oivallamme yhdessä. Erilaisin toiminnallisiin keinoin pyrimme löytämään rennon tavan olla itsemme, rohkaisemme itseämme ja toisiamme, oivallamme mokaamisen lahjasta, kehon käytöstä, puheilmaisusta, rentouttavasta hengityksestä sekä innostumme tulemaan näkyväksi ja kuuluvaksi.

Tilaisuuden jälkeen alkaa klo 19.00 Teatterikoneen Huono vaimo -näytelmä, johon saat tämän koulutuksen tilaajana alennuskoodin! Alennuskoodin saat kun teet tilauksen viimeistään 15.10.2018

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.