Mindfulnessohjaus

65.00  + ALV

Mindfulness luo mielenrauhaa ja mielenrauha luo mahdollisuuksia.

Mindfulness on erityisen tärkeä myös yrittäjälle kiireiseen ja hektiseen arkeen.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Mindfulnessohjaus

Kiirettä, stressiä, savut tulee korvista? Ajatussekamelskaa päässä?

Tarvitsetko apua ajanhallintaan, työssä jaksamiseen, itsesi kuuntelemiseen?

Tule henkilökohtaiseen ohjaukseen, jossa hyödynnetään mindfulness eli tietoisen läsnäolon menetelmää. Harjoitusten ja keskustelun avulla sinulla on mahdollisuus löytää selkeyttä oloosi ja elämäntilanteeseesi, saada tukea ja konkreettisia mindfulness –harjoituksia, joita voit käyttää apuna arjessasi.

Ennen ohjauksen ostamista, voit katsoa maksuttoman tunnin mittaisen tallenteen, jossa harjoituksia ja kokemuksia mindfulnessista.

60 min

65 € + alv 24 %

Gila Heimonen on kokenut mindfulness-ohjaaja, sosionomi (AMK) ja tanssi- ja liiketerapeutti (AMK). Hän on toiminut itse yrittäjänä ja tuntee pienyrittäjänä toimimisen erilaiset haasteet. 


Osta ohjaus verkkokaupasta ja saat maksun jälkeen Gilan yhteystiedot sopiaksenne ohjauksen toteutuksen. Ohjaus toteutetaan mielellään kasvotusten Jyväskylässä. Myös Skype-ohjaus on mahdollinen

Verkkokauppamme hinnat ilmoitetaan verollisina, voit laskea verottoman hinnan sekä ALV osuuden ALV-laskurilla tästä klikkaamalla. Arvonlisäverokannan näet lisäämällä tuotteen ostoskoriin. Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.