Ale!

Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin, Ollis Leppänen

10,00  + ALV

Tuotekoodi roskakori Kategoria Tagi

Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin, Ollis Leppänen

1 varastossa

Kuvaus

Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin, Ollis Leppänen

Unohda paperinmakuiset suunnitelmat – yrittäjyys lähtee sinusta itsestäsi, ei liikeideasta.

Kirjailija Ollis Leppänen

WSOY

Vastaiskuna virastojen paperiviidakolle tämä kirja kertoo ytimekkäästi, mikä yrittäjyydessä on olennaista. Hienoimmatkaan liiketoimintasuunnitelmat eivät kanna, ellet ole valmis käärimään hihoja ja laittaman itsesi likoon “sata lasissa”. Kirja on tarkoitettu erityisesti yrittäjyyttä pohtiville tekijätyypeille sekä juuri aloittaneille yrittäjille., jotka ovat jo ehtineet tuskastua etsiessään yrittämisen viisastenkiveä.

Liiketoimintasuunnitelma roskakoriin toimii parhaiten työkirjana yrittäjyyspäätöksen tekemisessä. Se tarjoaa selkeitä vinkkejä oman juttusi kiteyttämiseen ja ensimmäisten asiakkaiden kontaktointiin sekä auttaa tunnistamaan omat vahvuutesi yrittäjänä.

Olli “Ollis” Leppänen ( s. 1979 ) on kajaanilainen yrittäjä, yritysvalmentaja ja kolumnisti. Hän on toiminut jo yli 600 yrittäjän sparraajana vuodesta 2000 lähtien. Hänen perustamansa Intotalo Oy valmentaa eri alojen yrittäjiä ja avainhenkilöitä ympäri Suomea.

ISBN 978-951-31-7326-5


Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Paino 0,450 kg
Mitat 19,20 × 17,20 × 1,90 cm

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!