Jatkokurssi: 60 pv:n somepotkukoulutus

60,00  + ALV

Kategoria Tagit ,

Olet ehkä käynyt somekursseja ja opiskellut itsekin, mutta ei vaan tule tehtyä somettamista ja pääkin on tyhjä. Mistä ja mitä pitäisi/voisi somettaa? Arghh!

Sanna auttaa 60 pv persuksillepotku koulutuksessa!

Kuvaus

Jatkokurssi 60 pv:n somepotkukoulutus

Olet osallistunut aiemmille 30 tai 60 päivän somepotkukursseille ja haluaisit lisää!

Että somella saa tuloksia, se vaatii pitkäjänteisyyttä ja toistoja, säännöllisesti.

Siihen tämä kurssi auttaa!

Eipä hätiä!Somesannajylanki

Tämän 60 pv:n somekoulutuksen, tai ehkä enenpikin persuksille potkukauden aikana saat joka päivä vinkin, idean tai koulutuksellisen muistutuksen WhatsApp ryhmän kautta. Samalla opit rutiinit somettamiseen ja itsesi ja tuotteesi näkyväksi tekemiseen.

Kurssin tavoitteena ei ole niinkään opettaa sinulle välttämättä uusia kikkoja somettamiseen, vaan enempikin opettaa sinut tekemään somettamista säännöllisemmin ja olemaan apuna “mitä tänään päivittäisin” ongelmaan. 

Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä kurssilla mitään, mutta kurssin pääideana on se, että teet jokapäiväiset tehtävät ja opit ruutinit!

Saat WhatsAppiin päivittäin videoita, kuvia, ääniviestejä ja tekstejä mitä voisit tehdä. Joka päivä ei tehtäviä ole pakko tehdä, vaan enempikin luottaa siihen, että 60 vuorokauden jälkeen sinulle on aktiivisempi somettajaote! Olettaen, että olet lukenut/kuunnellut/katsonut kaikki tehtävät mahdollisimman pian niiden ilmestymisen jälkeen. Tehtävät ovat yksinkertaisia ja lyhyitä.

Sanna kuitenkin suosittelee, että oikeasti teet tehtävät päivittäin, ainakin jokatoinen päivä!

Lähdetkö messiin?

Jatkokurssi starttaa 1.11.2019

Hinta vain 1 € / pv eli 60 € + alv / hlö

Kun olet maksanut koulutuksen, saat paluuviestissä ryhmään liittymislinkin.

Liity ryhmään heti ettei unohdu!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!