Jäsenhankinnan opas yhdistyksille

0,00  + ALV

Tuotekoodi opas_jasen Kategoriat , Tagit , , , ,

Jäsenhankinnan ja -hallinnan opas yhdistyksille sekä yrityksille. Maksuton pdf opas, josta saat vinkkejä ja ideoita jäsenistösi hyvänäpitoon ja uusien jäsenten hankintaan. Kirjoittaja Sanna Jylänki, Redesan Oy. Sanna on toiminut erilaisissa yhdistyksissä jo yli 20 vuotta monenlaisissa rooleissa.

Kuvaus

 

Jäsenhankinnan opas yhdistyksille

Yhdistys on olemassa vain ja ainoastaan jäseniä varten, eikä yhdistyksellä taas ole mitään merkitystä, jos ei ole jäseniä. Kaikessa mitä yhdistys ja yhdistyksen hallitus tekevätkin, tulisi aina ottaa huomioon jäsenet. Miten jäsenet tästä hyötyvät, miten ja mitä tästä jäsenistölle kerrotaan, miten jäsenet voitaisi ottaa paremmin mukaan ja miten saataisi uusia jäseniä. Yritysmaailmassa puhutaan asiakkuusajattelusta, samaa kaavaa tulee käyttää yhdistyspuolella jäseniä ajatellessa ja hankkiessa sekä hyvänä pitäessä. Tyytyväinen jäsen tuo myös uusia jäseniä ja edistää näkyvyyttä!

Jäsenhankinta ja hallinta on siis jatkuvaa ja kovaa työtä. Innostumalla itse, jaksat pitää huolta olemassa olevista jäsenistä ja tuoda samalla myös uusia jäseniä mukaan toimintaan.

Lataa Sanna Jylängin kirjoittama maksuton opas (.pdf -muodossa ladattava) yhdistysten jäsenhankintaan. Opas sopii mainiosti myös yrityksen asiakashankintaa ja -hallintaa pohtiville!

Maksuton pdf -tiedosto.

Tee “tilaus” ja saat tämän jälkeen sähköpostiisi latauslinkin. Halutessasi voit tallentaa oppaan omalle koneellesi, jotta voit lukea sitä milloin vain ja käyttää yhdistyksenne jäsenhankinnan työvälineenä. Oppaaseen pääset myös verkkokaupan kautta, Minun tilini -kohdasta.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!