Facebook Sparraus

25.00€-150.00€

 

Facebook Sparraus

”Sanna osaa puhua teknisistäkin asioista selkeällä ja ymmärrettävällä kansantajuisella kielellä!” Katso lisätietoja alapuolelta.

Valitse kalenterista sinulle sopiva aika ja sparraustapa. Valitse sopiva sparrausaika. Maksa sparraus ja toivomasi sparraaja ottaa sinuun yhteyttä sovittuna aikana!

  • Appointment Info

Kuvaus

 

Facebook Sparraus

Eikö sinulla ole vielä yritykselläsi sivua Facebookissa? Tai ehkä on, muttet osaa sitä hyödyntää! Eipä hätää, laitetaan asia yhdessä kuntoon sparrauksella henkilökohtaisesti. Facebook on tällä hetkellä Suomessa suosituin markkinointikanava sosiaalisen median kanavista. Ole sinäkin mukana!

Onnistuu henkilökohtaisen tapaamisen lisäksi myös puhelimitse, webinaarina (näyttöruutu jakamalla) tai vaikkapa Skypen kautta. Yhtään tyhmää kysymystä ei olekaan.

Sparrauksessa voidaan perustaa yrityssivusto Facebookkiin (tarvittaessa myös henkilöprofiili), rakennetaan sivustollesi tärkeimmät asiat kuntoon, katsotaan asetukset ja opetellaan mitä kaikkea Facebookkiin kannattaa laittaa ja mitä ei. Mikä tuo sinulle enemmän näkyvyyttä!

Halutessasi voit katsoa pohjalle Facebook-sivun tekemisen verkkokoulutuksen, jolloin sparrauksessa päästään suoraan asiaan pohtimaan miten ja mitä sinne päivittää. Osta verkkokoulutus koulutus tästä. 

Kouluttajana yrityssparraaja, Sanna Jylänki, Redesan Oy.

”Sanna osaa puhua teknisistäkin asioista selkeällä ja ymmärrettävällä kansantajuisella kielellä!”

”Sanna on kirjoittanut kirjan 100 keinoa tehdä somemarkkinoinnilla tuloksia yhdessä Timo Ropen kanssa.”

Suosittelemme varaamaan tunnin sparrausajan.

Osta sparraus verkkokaupasta ja Sanna ottaa sinuun yhteyttä, ajan sopiaksenne. Käytä myös yrittäjän neuvolakorttia.

Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!