100 keinoa tehostaa myyntiä, Timo Rope

18,09  + ALV

Tuotekoodi 100myyntiä Kategoria Tagit ,

Jokaisen yrittäjän työpöydällä kannattaa pitää tämä helppolukuinen opus!

5 varastossa

Kuvaus

 

100 keinoa tehostaa myyntiä, Timo Rope

 

Kirjailija Timo Rope.

Konkreettisia neuvoja ja vinkkejä myyntiin. Näillä sadalla ohjeella pääset varmasti alkuun ja tsemppiä arjessa myöhemminkin! Pidä tämä aina työpöydälläsi.


Kaupanteko on liiketoiminnan menestyksen elinehto, jonka kautta realisoituu yrityksen onnistuminen markkinoilla. Pelkkä henkilökohtainen myyntityö ja siinä menestyksellinen toiminta eivät ratkaise tuloksellisuutta, sillä monet muutkin tekijät kuin vuorovaikutustilanteet ovat keskeisiä myynnin menestyksen aikaansaamisessa.

Kirjassa esitetään 100 keinoa myynnin tehostamiseksi. Jokaisella aukeamalla on yksi ohje ja sen perustat. Reseptejä annetaan mm. asiakassuhteen vahvistamiseen, uuden asiakaspotentiaalin löytämiseen, myyntitilanteessa toimimiseen ja referenssien käyttöön. Kirja jakautuu yhdeksään osaan. Niissä esitellään mm.

  • Myynnin pohjustustoimet
  • Myyjän rooli
  • B-to-B myynti
  • Tarjousten rakentaminen
  • Hinnan kanssa operointi.

Tämän myyntiä ohjaavan reseptikirjan avulla lukija saa toimintaohjeet tiiviissä ja helppolukuisessa muodossa.

WSOY

ISBN 951-0-29106-4

Suosittelemme myös kirjaa 100 keinoa tehdä markkinoinnilla tulosta somessa, jonka ovat kirjoittaneet Sanna Jylänki & Timo Rope. Kirja löytyy Elisakirjasta. 


Toimitusehdot sivulta löydät myös lisätietoja ALV-kannoista sekä tilaamisesta.

Lisätiedot

Paino 0.450 kg
Mitat 19 × 6 × 3 cm

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!