Vuoden nuoreksi naisyrittäjäksi Sanna Jylänki

Julkaistu Julkaistu: Blogit

sannakukatVuoden nuoreksi naisyrittäjäksi Sanna Jylänki

Vuoden 2015 Keski-Suomen Yrittäjänaisten vuoden nuori yrittäjänainen on yksityinen yritysneuvoja, yrityssparraaja Sanna Jylänki, Redesan Oy:stä.

Palkinto luovutettiin Sannalle Jyvässeudun alueen yrittäjäjärjestöjen yhteisellä kevätkauden päätösristeilyllä 3.6.2015 illalla.

Sanna Jylängin luotsaama Redesan Oy on perustettu huhtikuussa 2011. Yritys keskittyy erityisesti pienyrittäjien sparraamiseen ja kouluttamiseen, myynnin, markkinoinnin, talouden sekä itsensä johtamisen saroilla. Jylänki on alansa edelläkävijä, sillä yritysneuvontaa pienyrittäjille suoraan toiselta yrittäjältä ei kentällä ole aiemmin ollut. Vuosien omakohtainen yrittäjäkokemus onkin yksi Jylängin neuvonnan vahvuuksia.

Pienen yrityksen haasteet eivät ole vain taloudellisia tai teknisiä – lähes aina kuvioissa on mukana myös jaksaminen, uskon puute, häpeä, tietämättömyys sekä uskaltamattomuus. Yrittäjä kaipaa siis pään eli tiedollisen puolen lisäksi myös olkapäätä eli tukea ja kannustusta, yrittäjän elämäntilanteen kokonaisvaltaista huomioimista, Jylänki kertoo.

Jylänki on toiminut tiennäyttäjänä myös sosiaalisen median hyödyntämisessä yrityksen markkinoinnissa, myynnissä ja viestinnässä. Ne, jotka epäilivät sosiaalisen median merkitystä vielä muutamia vuosia sitten, ovat sittemmin ymmärtäneet Jylängin olleen oikeassa. Redesan järjestääkin nykyisin myös sosiaalisen median käyttämiseen liittyviä koulutuksia.

Keski-Suomen Yrittäjänaiset ry:n hallitus päätti yksimielisesti palkinnon myöntämisestä. Sanna on toiminut  aktiivisesti myös yhdistyksessä jo lähes 10 vuotta.


Kuuntele Radio Jyväskylän haastattelu 4.6.2015

Kuuntele Yle Keski-Suomen haastattelu 4.6.2015

Kuuntele Radio Kompassin tammikuinen haastattelu.


sannajylanki_ksyn_nuoriyrittaja_palkintosannapalkinto

Sanna Jylängin luotsaama Redesan Oy on yksityinen yritysneuvoja. Toiminnassaan Redesan Oy keskittyy erityisesti pienyrittäjien sparraamiseen ja kouluttamiseen, myynnin, markkinoinnin, talouden sekä itsensä johtamisen saroilla. Redesan auttaa asiakasta nopeasti ja notkeasti monipuolisia työvälineitä hyödyntäen. Sanna verkostoituu jatkuvasti ja aktiivisesti toisten yrittäjien kanssa, yhdistäen erilaisten toimijoiden vahvuuksia toisiinsa. Redesan Oy on perustettu huhtikuussa 2011. Redenet -verkkokoulutusten verkkokaupan kautta Redesan voi auttaa yrittäjiä valtakunnallisesti.


Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon - voit poistua milloin vain haluat.
Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme!
Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!


Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us