Kumppanuusohjelman sopimusehdot

yrittäjyys

Redesanin kumppanuusohjelman sopimusehdot

Nämä sopimusehdot astuvat voimaan kun rekisteröidyt kumppaniohjelmaan. Ohjeita affiliaten käyttöön löydät ohje sivulta.

 Sopimus

Rekisteröitymällä Redesanin kumppanuusohjelmaan (jäljempänä “Kumppanuusohjelma”) sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja (“Sopimusehdot”).

Redesan pidättää oikeuden muuttaa ja päivittää Sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta. Sopimusehtoja sovelletaan myös uusiin ominaisuuksiin, kuten uusiin työkaluihin ja resursseihin, jotka laajentavat tai tehostavat Kumppanuusohjelmaa. Kun jatkat Kumppanuusohjelman käyttöä tällaisten muutosten jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen muutokset.

Seuraavien ehtojen rikkominen johtaa tilisi sulkemiseen ja kaikkien rikkomuksen aikana ansaittujen välityspalkkioiden menettämiseen. Sitoudut käyttämään Kumppanuusohjelmaa omalla vastuullasi.

Tiliehdot

  • Kumppanuusohjelmaan osallistuminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää.
  • Sinun on asuttava Suomessa, jotta voit osallistua Kumppanuusohjelmaan.
  • Sinun on oltava todellinen henkilö. Robottiohjelmien eli “bottien” rekisteröimiä tilejä tai muilla automaattisilla menetelmillä rekisteröityjä tilejä ei sallita.
  • Jotta voit rekisteröityä Kumppanuusohjelmaan, sinun on annettava virallinen koko nimesi, toimiva sähköpostiosoite ja muut mahdollisesti vaadittavat tiedot.
  • Käyttäjätunnustasi voi käyttää vain yksi henkilö – samaa tunnusta ei saa antaa useamman henkilön käyttöön.
  • Olet vastuussa tilisi ja salasanasi turvallisuudesta. Redesan ei vastaa tämän turvallisuusvelvoitteen laiminlyönnistä mahdollisesti aiheutuvista menetyksistä tai vahingoista.
  • Olet vastuussa kaikesta tililläsi julkaistusta sisällöstä sekä kaikesta toiminnasta tililläsi.
  • Yhdellä henkilöllä tai oikeushenkilöllä voi olla vain yksi tili.
  • Kumppanuusohjelmaa ei saa käyttää laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin. Et saa rikkoa lainkäyttöalueesi lakeja (esimerkiksi tekijänoikeuslakeja) käyttäessäsi palvelua.
  • Et saa käyttää Kumppanuusohjelmaa rahan ansaitsemiseen omilla Redesan-tuotetileilläsi.

Linkit ja grafiikat sivustollasi, sähköpostiviesteissäsi ja muussa viestinnässäsi

Saat yksilöllisen kumppanuustunnuksen, kun olet rekisteröitynyt Kumppanuusohjelmaan. Saat kumppanuustunnuksesi mukana linkkejä, bannereita ja muuta grafiikkaa, joita voit käyttää sivustollasi, sähköpostiviesteissäsi ja muussa viestinnässäsi. Saat myös ohjeet linkittämiseen sekä linkkityylejä ja grafiikkaa, joita voit käyttää luodessasi linkkejä Redesaniin. Meillä on oikeus tehdä muutoksia grafiikkaan ilman erillistä ilmoitusta, mutta emme muuta kuvien mittasuhteita ilmoittamatta siitä erikseen.

Saat tiedot linkkimuodoista, joita on käytettävä kaikissa sivustosi ja Redesanin välisissä linkeissä. Näin voidaan varmistaa tarkka seuranta, raportointi ja suosittelupalkkioiden kertyminen. Sinun on varmistettava, että näitä linkkimuotoja käytetään asianmukaisesti kaikissa sivustosi ja Redesanin välisissä linkeissä. Jäljempänä “Erityislinkit” viittaa kaikkiin sivustosi ja Redesanin välisiin linkkeihin, jotka ovat tämän sopimuksen mukaisia ja joissa on käytetty asianmukaisesti kyseisiä linkkimuotoja.

Ansaitset suosittelupalkkioita vain silloin, kun Redesan-tuotteita myydään suoraan Erityislinkkien kautta. Emme ole vastuussa sinun tai suosittelusi kautta saapuneen kävijän epäonnistuneesta Erityislinkkien käytöstä tai virheestä kumppanuustunnuksen syöttämisessä. Emme myöskään vastaa siitä, että tällainen epäonnistunut käyttö voi pienentää palkkiota, joka sinulle maksetaan tämän sopimuksen perusteella.

Kumppanuuslinkkien tulisi johtaa sivulle, jossa mainostettu tuote esitellään.

Suosittelu- ja välityspalkkiot ja niiden maksaminen

Jotta tuotteen myynnistä voidaan maksaa suosittelupalkkio, asiakkaan on tultava www.redesan.fi-sivustolle sivustollasi, sähköpostiviestissäsi tai muussa viestinnässäsi olevan Erityislinkin kautta ja tilattava tuote kyseisen istunnon aikana.

Maksamme välityspalkkioita vain linkeistä, joita järjestelmämme seuraavat ja joista ne raportoivat automaattisesti. Emme maksa välityspalkkiota, jos asiakas väittää ostaneensa tuotteen tai syöttäneensä kumppanuustunnuksen, mutta tapahtuma ei näy järjestelmämme seurannassa. Maksamme välityspalkkioita vain myynnistä, joka syntyy asianmukaisesti muotoiltujen ja järjestelmiemme seurannassa näkyvien Erityislinkkien kautta.

Pidätämme oikeuden hylätä välityspalkkiot, jotka on ansaittu petollisilla, laittomilla, liian aggressiivisilla tai kyseenalaisilla myynti- tai markkinointikeinoilla.

Palkkioiden maksaminen edellyttää, että kumppanuustuloja on kertynyt yli 20 euroa. Jos kumppanuustilisi kertymä ei ylitä 20 euron rajaa, välityspalkkiota ei makseta kyseisenä kuukautena – tällöin summa jää odottamaan, kunnes minimisumma on täynnä. Olemme vastuussa maksuista vain 20 euron rajan ylittäneille tileille. Näistä voidaan myös sopia erikseen tarpeen mukaan.

Redesan-kumppanuuden julkistaminen

Saat kertoa kumppanuusohjelmasta somessa ja verkostoillesi.

Et saa antaa vääriä tai vääristeltyjä tietoja välisestämme suhteesta. Et saa väittää, että osallistut tuotteidemme kehittämiseen tai että olet osa Redesania. Et myöskään saa väittää tai antaa ymmärtää, että meidän ja sinun tai muun henkilön tai yhteisön välillä olisi muuta suhdetta tai kumppanuutta kuin tämän sopimuksen nimenomaisesti sallima kumppanuus. Tämä koskee myös väitteitä ja vihjauksia siitä, että tukisimme, sponsoroisimme, mainostaisimme tai rahoittaisimme tiettyä hyväntekeväisyyskohdetta tai muuta kohdetta.

Et saa ostaa kumppanuuslinkkiesi kautta tuotteita omaan käyttöösi. Tällaiset ostot voivat johtaa (yksinomaisen harkintamme mukaan) suosittelupalkkioiden pidättämiseen ja/tai tämän sopimuksen irtisanomiseen.

Maksuaika

Palkkiosi maksetaan kuukausittain, jos tilisi kertymä on yli 20 euroa. Jos kertymä edellisen maksun jälkeen on alle 20 euroa, maksamme palkkion vaaditun rajan ylittymisen jälkeisenä kuukautena.

Asiakkaan määritelmä

Tämän Kumppanuusohjelman kautta tuotteita ostavat asiakkaat katsotaan meidän asiakkaiksemme. Siksi heihin sovelletaan kaikkia asiakastilauksia, asiakaspalvelua ja tuotemyyntiä koskevia sääntöjämme, käytäntöjämme ja menettelytapojamme. Meillä on oikeus muuttaa käytäntöjämme ja menettelytapojamme milloin tahansa. Määritämme esimerkiksi tämän Kumppanuusohjelman puitteissa myytävien tuotteiden hinnat omien hinnoittelukäytäntöjemme mukaisesti. Tuotteiden hinnat ja saatavuus saattavat vaihdella ajoittain. Koska hinnanmuutokset voivat vaikuttaa sivustollasi esiteltyihin tuotteisiin, tuotteiden hintoja ei tulisi ilmoittaa sivustollasi. Pyrimme varmistamaan tietojen täsmällisyyden kaupallisesti kohtuullisin keinoin, mutta emme voi taata minkään tietyn tuotteen saatavuutta tai hintaa.

Kumppanin vastuut

Olet yksin vastuussa sivustosi kehittämisestä, toiminnasta ja ylläpidosta sekä kaikesta sivustollasi julkaistusta aineistosta. Olet yksin vastuussa esimerkiksi seuraavista:

– sivustosi ja siihen liittyvien laitteiden tekninen toiminta
– Erityislinkkien näyttäminen sivustollasi ei saa rikkoa kolmansien osapuolien kanssa tekemiäsi sopimuksia (esimerkiksi sivustosi palveluntarjoajan asettamia rajoituksia tai vaatimuksia)
– sivustollasi julkaistun aineiston virheettömyys, totuudenmukaisuus ja asianmukaisuus (mukaan lukien esimerkiksi kaikki tuotteisiin liittyvät aineistot sekä Erityislinkkien sisältämät tai Erityislinkkeihin liittyvät tiedot)
– sivustollasi julkaistu aineisto ei saa rikkoa tai loukata kolmansien osapuolien oikeuksia (esimerkiksi tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, tietosuojaa tai muita henkilökohtaisia oikeuksia tai omistusoikeuksia)
– sivustollasi julkaistu aineisto ei saa olla herjaavaa tai muulla tavalla laitonta
– sivustollasi on ilmoitettava täsmällisesti ja asianmukaisesti joko tietosuojaselosteessa tai muulla tavalla, miten kävijöitä koskevia tietoja kerätään, käytetään, säilytetään ja luovutetaan. Kävijöille on myös ilmoitettava, jos mainostajat tai muut kolmannet osapuolet voivat julkaista sisältöä ja/tai mainoksia sivustollasi, kerätä tietoa suoraan kävijöiltä ja asettaa evästeitä kävijöiden selaimiin tai tunnistaa selaimissa olevia evästeitä.

Lakien noudattaminen

Kumppanuusohjelmaan osallistuminen edellyttää, että noudatat lainkäyttöalueellasi kaikkia lakeja, säädöksiä, sääntöjä, säännöksiä, määräyksiä, lisenssejä, lupia, tuomiota, päätöksiä ja muita viranomaisten vaatimuksia, jotka ovat voimassa tai tulevat voimaan Kumppanuusohjelmaan osallistumisesi aikana. Edellä mainittua rajoittamatta Kumppanuusohjelmaan osallistuminen edellyttää, että noudatat kaikkia sovellettavia lakeja, jotka koskevat sähköpostimarkkinointia ja roskapostitusta. Ethän siis tee “spämmiä” kumppaniohjelman avulla.

Kumppanuusohjelman ja sopimuksen voimassaoloaika

Tämä sopimus tulee voimaan, kun olemme hyväksyneet hakemuksesi Kumppanuusohjelmaan. Sopimus päättyy, kun jompikumpi osapuolista irtisanoo sen. Voit irtisanoa tai me voimme irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa, myös ilman erityistä syytä, ilmoittamalla asiasta kirjallisesti toiselle osapuolelle. Jos tämä sopimus irtisanotaan mistä tahansa syystä, sinun on välittömästi lopetettava kaikkien www.redesan.fi-sivustolle johtavien linkkien käyttö ja poistettava tällaiset linkit sivustoltasi. Lisäksi sinun on poistettava sivustoltasi kaikki tavaramerkkimme, visuaaliset elementtimme, logomme ja muut aineistot, jotka olemme antaneet käyttöösi tai jotka on annettu puolestamme käyttöösi tämän sopimuksen mukaisesti tai Kumppanuusohjelman yhteydessä. Redesan pidättää oikeuden lopettaa Kumppanuusohjelma milloin tahansa. Jos Kumppanuusohjelma lopetetaan, Redesan maksaa kertyneet palkkiot, joiden kokonaissumma on yli 20 euroa.

Tilin lakkauttaminen

Redesanilla on yksinomaisen harkintansa mukaan oikeus sulkea tai lakkauttaa tilisi ja kieltää Kumppanuusohjelman tai Redesanin muiden palvelujen käyttö tai tuleva käyttö milloin tahansa mistä tahansa syystä. Tällainen palvelun lakkauttaminen johtaa tilisi tai tilinkäyttöoikeutesi sulkemiseen tai lakkauttamiseen sekä tilisi kaikkien mahdollisten tai tulevien välityspalkkioiden menetykseen, jos välityspalkkiot on ansaittu petollisilla, laittomilla, liian aggressiivisilla tai kyseenalaisilla myynti- tai markkinointikeinoilla. Redesanilla on oikeus kieltäytyä palvelemasta ketä tahansa milloin tahansa ja mistä tahansa syystä.

Osapuolten suhde

Sinä ja me olemme itsenäisiä toimijoita, ja mikään tässä sopimuksessa ei johda osapuolten väliseen kumppanuuteen, yhteisyritykseen, edustajuuteen, franchising-toimintaan, myyntiedustajuuteen tai työsuhteeseen. Sinulla ei ole valtuuksia tehdä tai hyväksyä tarjouksia puolestamme eikä esittää väitteitä tai antaa lausuntoja puolestamme. Et saa antaa sivustollasi tai muussa yhteydessä lausuntoja, joiden voidaan katsoa olevan ristiriidassa tämän kohdan kanssa.

Vastuunrajoitukset

Emme vastaa tämän sopimuksen tai Kumppanuusohjelman yhteydessä aiheutuvista epäsuorista, erityisistä tai välillisistä vahingoista (tai tulojen, voittojen tai tietojen menetyksistä). Emme vastaa tällaisista vahingoista tai menetyksistä siinäkään tapauksessa, että meille on kerrottu ennalta niiden mahdollisuudesta. Kokonaisvastuumme tämän sopimuksen ja Kumppanuusohjelman yhteydessä ei ylitä sinulle tämän sopimuksen mukaisesti maksettujen tai maksettavien suosittelupalkkioiden yhteismäärää.

Vastuuvapauslausekkeet

Emme esitä nimenomaisia tai epäsuoria takuita tai väitteitä, jotka koskevat Kumppanuusohjelmaa tai sen kautta myytyjä tuotteita. Tämä koskee rajoituksetta myös sopivuutta käyttötarkoitukseen, markkinoitavuutta ja loukkaamattomuutta sekä sopimuksen toteutuksesta, toimintatavoista tai kauppatavoista mahdollisesti johtuvia epäsuoria takuita. Emme myöskään väitä, että Redesanin toiminta on keskeytyksetöntä tai virheetöntä emmekä vastaa mahdollisten keskeytysten tai virheiden seurauksista.

Itsenäinen arviointi

VAHVISTAT LUKENEESI TÄMÄN SOPIMUKSEN JA SITOUTUVASI NOUDATTAMAAN KAIKKIA SOPIMUSEHTOJA. YMMÄRRÄT, ETTÄ VOIMME MILLOIN TAHANSA (SUORAAN TAI EPÄSUORASTI) PYYTÄÄ ASIAKKAILTA SUOSITTELUJA TÄMÄN SOPIMUKSEN EHDOISTA POIKKEAVILLA EHDOILLA TAI YLLÄPITÄÄ VERKKOSIVUSTOJA, JOTKA OVAT SAMANKALTAISIA KUIN VERKKOSIVUSTOSI TAI KILPAILEVAT VERKKOSIVUSTOSI KANSSA. OLET ARVIOINUT ITSENÄISESTI OHJELMAAN OSALLISTUMISEN HYÖDYT. PÄÄTÖKSESI EI PERUSTU MUIHIN KUIN TÄSSÄ SOPIMUKSESSA ESITETTYIHIN VÄITTEISIIN, TAKUISIIN TAI LAUSUNTOIHIN.

Välimiesmenettely

Kaikki tähän sopimukseen liittyvät riidat (myös todetut tai väitetyt sopimusrikkomukset) ratkaistaan luottamuksellisessa välimiesmenettelyssä. Luottamuksellisessa välimiesmenettelyssä ratkaistaan myös riidat, jotka liittyvät tämän sopimuksen mukaisiin liiketapahtumiin tai muuhun tämän sopimuksen mukaiseen toimintaan, sinun ja meidän väliseen suhteeseen tai sinun ja kumppaneidemme välisiin suhteisiin. Jos kuitenkin olet rikkonut tai uhkaat rikkoa immateriaalioikeuksiamme millään tavalla, voimme hakea kieltomääräystä tai muuta asianmukaista hyvitystä asiaankuuluvasta tuomioistuimesta (ja sinä sitoudut noudattamaan kyseisen tuomioistuimen ei-yksinomaista toimivaltaa ja oikeudenkäyntipaikkaa). Tämän sopimuksen mukaisessa välimiesmenettelyssä noudatetaan Keskuskauppakamarin välimieslautakunnan voimassa olevia sääntöjä. Välimiesmenettelyn päätös on sitova, ja se voidaan kirjata tuomioksi missä tahansa toimivaltaisessa tuomioistuimessa. Niin laajasti kuin laki sallii, tämän sopimuksen mukaista välimiesmenettelyä ei saa yhdistää tämän sopimuksen muita osapuolia koskevaan välimiesmenettelyyn, mukaan lukien ryhmämenettelyt ja muut menettelyt.

Muuta

Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakeja lainvalintasääntöjä lukuun ottamatta. Et saa siirtää tätä sopimusta lain perusteella tai muulla tavalla ilman etukäteen saatua kirjallista suostumustamme. Tämän rajoituksen mukaisesti tämä sopimus sitoo, hyödyttää ja koskee sen osapuolia sekä niiden seuraajia ja luovutusten vastaanottajia. Jos emme saa sinua noudattamaan jotakin tämän sopimuksen ehdoista, noudattamatta jättäminen ei tarkoita, että luovumme oikeudestamme kyseisen ehdon tai muun sopimusehdon toimeenpanoon.

Jos Redesan jättää jonkin oikeuden tai sopimusehdon käyttämättä tai täytäntöön panematta, se ei tarkoita kyseisestä oikeudesta tai sopimusehdosta luopumista. Sopimusehdot muodostavat koko sopimuksen sinun ja Redesanin välillä ja säätelevät palvelun käyttöäsi. Ne korvaavat mahdolliset aiemmat sopimukset sinun ja Redesanin välillä mukaan lukien (mutta ei niihin rajoittuen) Sopimusehtojen mahdolliset aiemmat versiot.

Redesanilla on oikeus muuttaa ehtoja milloin vain, ilmoittamalla siitä sopimuskumppaneille.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!