Kumppanuus ohje

yrittäjyys

Kumppanuus ohje

Täältä löydät ohjeet ja tietoa kumppanuusohjelmastamme

Mikä on Affiliate kumppanuusohjelma?

Tämä tarkoittaa sitä, että liittyessäsi kumppanuusohjelmaamme, saat sinulle räätälöidyn url eli verkkolinkin sivuillemme, jota jakamalla eteenpäin kaikki liikenne mitä sinä tuot sivuillemme, rekisteröityy tilillesi.

Mikäli linkkisi kautta sitten myöhemmin tulee ostoja, saat sinä tästä rahallisen liidipalkkion! Järjestelmämme muistaa linkkisi kautta tulleet kävijät 60 vuorokauden ajan, vaikka he tulisivat myöhemmin, mutta samalta laitteelta kuin ensimmäisellä kerralla.

Sopimusehdot löydät täältä.

Jos haluat messiin, rekisteröidy täältä!

Lisätietoa affiliate-markkinoinnista (Jussi Hyvärinen bloggaus)

Palkkio?

Ttarjoamme 5 % liidipalkkion, mutta tulemme todennäköisesti tekemään erilaisia kampanjoita. Tulemme myös palkitsemaan aktiivisia jäseniä, eli kun tuot paljon liikennettä sivuillemme, palkitsemme siitä myös rahallisesti!

Kun liityt mukaan, liityt myös Kumppanuuspostituslistallemme, jonka kautta laitamme vinkkejä ja ideoita affiliaten käyttöön.

Kumppanuuspaneelisi

Löydät omat tietosi kirjautumisen jälkeen oikealta ylhäältä “ukkelista” Kumppanit ohjauspaneelista.

Alla ohjevideo linkkien jakamiseen

Affiliate toiminta from Redesan Oy on Vimeo.

Kirjaudu tilillesi

Tilaa Redesanin uutiskirje

Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon – voit poistua milloin vain haluat. Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme! Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!