Pulassa? Voita 3 tuntia sparrausta!

Julkaistu Julkaistu: Blogit

Pulassa? Voita 3 tuntia sparrausta!

Valinta on suoritettu. Kiitos kaikille osallistuneille! Tilaa uutiskirje, sillä näitä mahdollisuuksia tulee ajoittain uudelleen!

sparraus

Oletko totaalisen jumissa yrityksesi kanssa? Tarvitsisit päätä ja olkapäätä yrityksesi pelastamiseen, muttet tiedä miten jatkaa, etkä uskalla ostaa apuja – sillä kassassasi on ehkä tyhjä?

Monelle tuttu tilanne, myös meille vuosien takaa. Tiedämme, että silloin tarvitaan sparrausta, olkapäätä ja sitä toisen päätäkin apuun. Asiat kyllä saadaan järjestymään, kun vaan uskalletaan apua ottaa vastaan! Rahaksi emme suoraan voi muuttua, mutta voimme auttaa siinä, että sinä saat hommasi rullaamaan ja sitä kautta pääset taas jaloillesi.

Asiakkaamme haluaa lahjoittaa kolmen tunnin sparrauksen yhdelle pulassa olevalle yrittäjälle, joka kuitenkin edelleen haluaa saada bisneksensä toimimaan ja on valmis tekemään töitä sen eteen.

Kerro siis tarinasi ja tulevaisuuden suunnitelmasi meille!

apua yrittäjälleValitsemme yhden yrittäjän, joka saa käyttöönsä 3 tuntia sparrausta Sannalta ja Eliisalta. Valittu yritys voi pysyä nimettömänä sparrauksen ajan ja sen jälkeen. Valitun tietoja emme julkaise missään. Lomakkeeseen toki tarvitsemme tietosi valintaa ja yhteydenottoa varten.

Vaikkei valinta kohdistuisi sinuun, tulemme kutsumaan kaikki lomakkeen lähettäneet yhteiseen tsemppauswebinaariin marraskuussa. Myös webinaarissa voit olla mukana nimettömänä halutessasi.

Valinta on suoritettu. Kiitos kaikille osallistuneille! Tilaa uutiskirje, sillä näitä mahdollisuuksia tulee ajoittain uudelleen!

100 % luottamuksella – yrittäjän parhaaksi! Vaikeuksien kautta voittoon!

Katsothan, että saat lomakkeen lähettämisen jälkeen vahvistuksen lomakkeen lähettämisestä lomakkeen alapuolelle. Lomake videon alla.

Redesan Oy pidättää itsellään oikeuden muutoksiin. 

Rekisteriseloste 


Haluatko saada bloggauksemme ja vinkkimme suoraan sähköpostiisi?
Tilaa uutiskirjeemme ja liity joukkoon - voit poistua milloin vain haluat.
Tilaajana saat etuja mm. verkkokoulutuksiimme!
Tilaajalahjana 20 € ostokuponki!


Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkedin
Share On Pinterest
Contact us

Vastaa